Eerste reischeque is voor Freddy Bruyninckx!

vrijdag 29 mei 2020 - 08u18

De abonnementscampagne van club en supporters heeft haar start niet gemist. Freddy Bruyninckx (70) uit Affligem bestelde in de eerste week al het honderdste abonnement in voorverkoop. In het gloednieuwe kantoor van Reizen De Lathauwer mocht hij enkele cadeau's in ontvangst nemen.

Freddy heeft meer dan 50 jaar van onze clubgeschiedenis meegemaakt als supporter. "Toen in de jaren zestig een speler uit Hekelgem (Van Boxtael) bij Den Iendracht ging spelen, ging ik eens mee kijken met mijn vader. Ik ben er nooit meer weggeweest. Eerst met de compagnie in de oude staantribune (die na een storm tegen de vlakte ging), sinds de jaren negentig als abonnee in de zittribune A."

In al die jaren heeft hij een resem favoriete spelers gehad. Salvador, Marievoet, Vermoes, Van Wilderode, Arnolis, Maturo, Johan Dierickx, Van Roy, Temmerman en Van Wambeke zijn de eerste namen die in hem opkomen. "Uit het huidige team kunnen flankspelers Falko Geenens en Lars Wantens mij het meest bekoren. Ik ben ervan overtuigd dat we afgelopen seizoen tot op de slotspeeldag hadden meegespeeld voor de titel."

De familie, zijn stamcafé en het voetbal heeft Freddy al het meest gemist tijdens de lockdown. "Ik heb dan weer veel tijd in de tuin doorgebracht. Met deze reischeque kunnen we al eens kijken voor een volgende vakantie. Mijn voornaamste reisbestemmingen zijn Spanje, Frankrijk en Italië."

Reizen De Lathauwer vierde haar vijftiende verjaardag met een prachtig nieuw kantoor aan de Gentsesteenweg, vlak naast dat van zusterbedrijf en touroperator Live To Travel. Naast de reischeque van 100 euro ontving Freddy nog een fles bubbels uit handen van zaakvoerder Bruno De Lathauwer. "Sinds de jaarwisseling werken onze teams van Aalst en Lede samen vanuit deze nieuwe locatie. Voor elke bestemming hebben we nu een reisspecialist onder hetzelfde dak, die je kan helpen met een zorgeloze vakantie op maat. We namen hier een uitstekende start tot de uitbraak van de coronacrisis. Het is nu hopen op groen licht vanaf 8 juni. Ik wil Den Iendracht graag nog alle succes toewensen voor komend seizoen."

Elke Iendrachter ontvangt bij de afhaling van zijn/haar abonnement deze zomer een reischeque ter waarde van 30 euro. De korting op de abonnementen in voorverkoop, inclusief de 4 gratis tickets voor familie of vrienden, loopt nog tot 15 juni 2020.

www.reizendl.be
www.livetotravel.be

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres