Al met 350 abonnees half juni!

dinsdag 16 juni 2020 - 08u18

Afgelopen week bestelde Gentenaar Bruno Foulon (52) het driehonderdste abonnement. Terwijl de competitiestart ingepland werd voor het weekend van 5 september, staat de abonnementsteller van Den Iendracht half juni al voorbij de 350. Ook voor het nummer 400 ligt er al een reischeque ter waarde van 100 euro klaar bij Reizen De Lathauwer.

Van Buffalo-supporter tot Iendrachter, het overkwam Bruno Foulon. "Mijn vader was een fervente supporter van AA Gent en ik volgde als tiener in zijn kielzog. Mijn vrouw is afkomstig uit Ninove en dus gingen we begin de jaren negentig op een appartement in Aalst wonen. Onze onderburen, met de broers Dirk, Guy en Geert Van den Bulcke, waren nogal fanatieke supporters van Eendracht Aalst. Zij hebben mij meegetroond naar het Pierre Cornelisstadion en omgedoopt tot Iendrachter."

Van de staantribune verhuisden ze mettertijd naar de zittribune. "We hebben onze plaatsen in tribune A. Ik herinner mij vooral Vladan Kujovic, Peter Lassen en Arnold Nguekam als favoriete spelers. Uit de huidige generatie heb ik het voor spelers als Falko Geenens, Jan Mertens en Jilke De Coninck. Ze zetten zich altijd meer dan honderd procent in, ze blijven maar gaan en lopen." Met de mouwen opstropen, daarmee kunnen onze spelers zich inderdaad in de harten van de supporters spelen.

Tijdens de lockdown heeft Bruno het voetbal en het uitgaansleven het meest gemist. Welk type reiziger is hij? "De wereld verkennen is wel aan mij besteed. Zo maakten we al een rondreis met safari doorheen Kenia, Tanzania en Zanzibar. De volgende bestemming op onze verlanglijst is Indonesië." Bij Reizen De Lathauwer en Live To Travel kan hij zijn hart ophalen en zich laten adviseren door de bestemmingsspecialisten voor een vakantie op maat. Heb jij ook reiskriebels? Neem een kijkje op www.reizendl.be en www.livetotravel.be, en maak een vrijblijvende afspraak in de reiskantoren aan de Gentsesteenweg.

Het verlengen van uw huidige zitplaats kan nog tot en met 15 juli. Nadien komt uw zitje in de vrije verkoop. De club zal tijdens de zomer afhaalmomenten organiseren, die eveneens via de website gecommuniceerd zullen worden.

Supporters die in de onmogelijkheid zijn om hun abonnement online te bestellen, kunnen een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474 432 100.

Op naar 400 abonnees. Iendracht veroit!

#EendrachtMaaktMacht #EA1919

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres