De eindsprint is ingezet!

We staan aan de vooravond van een beslissend vijfluik. In de laatste wedstrijden van de reguliere competitie komen nog liefst 6 ploegen in aanmerking voor de eerste twee plaatsen, de snelste weg naar de Eerste Amateurliga. De club doet een oproep aan alle Eendracht-supporters om massaal aanwezig te zijn in deze eindfase. De twaalfde man is en blijft een groot voordeel voor onze jongens.
 
Het nieuwe bestuur wil in de laatste drie thuiswedstrijden ook het clubrestaurant laten vollopen als vanouds. Enkel samen kan er gebouwd worden aan de wederopstanding van de club. Dit door o.a. de sfeer van weleer terug te brengen in het restaurant en de tribunes.
 
Boek nu jouw tafel voor de eerste belangrijke wedstrijd van zaterdagavond 2 april tegen Sparta Petegem. Restaurant Eendracht opent de deuren om 17u30. Bekijk hieronder alvast de samenstelling van het uitgebreide buffet. Reserveren is mogelijk tot en met aanstaande woensdag 30 maart via onze restaurantpagina of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Hapje  |  tapas

***

 Uitgebreid koud voorgerechtenbuffet met o.a.:

Gerookte zalm, gerookte heilbot, rundscarpaccio, scampisalade, wild paté met garnituren, tomaat-garnaal met whiskeycocktail,…

Saladbar met koude sauzen

***

 Boschampignon | oesterzwammen | Japanse beukenzwam | bieslook

***

 Speenvarken | zachte pepersaus

Fazantenfilet | fine champagnesaus

Scampi | op de wijze van de chef

Kabeljauwfilet | tuinkruidensaus

Gratin | kroketten | aardappelpuree

Seizoensgroenten

***

Nagerechtenbuffet “de luxe”

***

Koffie/Thee en huisbereide versnaperingen

(de samenstelling van het buffet wordt aangepast volgens het marktaanbod)

€ 55,00 p.p. (incl. btw)

728 × 90 Leaderboard
728 × 90 Leaderboard 1
728 × 90 Leaderboard 2
728 × 90 Leaderboard 3
728 × 90 Leaderboard 4
728 × 90 Leaderboard 5

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • Cleemput Isol
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
  • Joma
Toegevoegd aan winkelmandje