Geniet mee van de sfeer in ons restaurant!

maandag 10 december 2012 - 13u22

De topper S.C. Eendracht Aalst - R. Antwerp FC van zondag 16 december om 15u trekt niet alleen veel volk in de tribunes, ook in het clubrestaurant worden de vrije plaatsen stilaan schaars. Wil ook u er bij zijn voor de lunch? Reserveer snel.

Zoals bij elke thuiswedstrijd biedt SC Eendracht Aalst ook voor aanvang van de topper EA-Antwerp een kwaliteitsvol lunchmenu aan in het clubrestaurant in het Pierre Cornelisstadion, en dit in een unieke sfeer.

In een exclusief kader kan u voor de wedstrijd gastronomisch genieten met uw familie, vrienden of zakenrelaties, terwijl u toeleeft naar de wedstrijd. Geniet mee van de bijzondere sfeer in ons clubrestaurant, waar de FDM-band o.l.v. Filip Bauters met aangepaste muziek voor extra ambiance zorgt.

Zo'n drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd geeft EA-trainer Bart Van Renterghem live in het restaurant een exclusieve voorbeschouwing.

Maar niet enkel voor aanvang van de wedstrijd beleef je deze topwedstrijd in een bijzondere mix van gastronomie, voetbal en ambiance. Ook tijdens de rust -wanneer de koffie wordt geserveerd- en bij een glas na de wedstrijd is het in het EA-clubrestaurant aangenaam vertoeven voor een gezellige babbel in een sfeervolle ambiance.

U kan reserveren tot 3 dagen voor de wedstrijd door hier te klikken.

Zondag bieden we u graag de keuze uit deze twee menu's:

VIP-Menu (€65,00 excl. BTW)

  • Carpaccio van tomaat met grijze garnalen, rucola, mayonaise en biokruiden
  • Tomatensoep met lavas en spekjes
  • Hertekalf met lasange van aardappel, pastinaak en spruitjes
  • Clafoutis met kersen en pistache

Eendrachtmenu (€25,00 excl. BTW)

  • Tomatensoep met lavas en spekjes
  • Gegrilde varkenskotelet met pickelsaus en frieten
  • Crème brulée

Bij het VIP-Menu zijn water en koffie inclusief de prijs. Bij het Eendrachtmenu is een koffie tijdens de rust van de wedstrijd inbegrepen.

 

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres