Christophe trekt te voet naar Oostakker

vrijdag 09 juni 2017 - 07u00

Uitdagingen gaan vaak gepaard met weddenschappen. Zo ook tijdens de eindronde. Het haar van Brian Marmitte ging er al af in Luik. Supporter en webteam-medewerker Christophe Baeyens staat nog voor een heuse opdracht na het bewerkstelligen van de promotie.

Onderweg naar onze eerste officiële wedstrijd in het verre Sibret begin augustus vorig jaar, hield Christophe halt aan de Lourdesgrot in Vaux-sur-Sûre. Hij deed er een kaars branden voor een goed seizoen. Maar het werd een wel heel erg goed seizoen. Daags voor de beslissende eindrondewedstrijd in Luik hoopte onze verslaggever dat de kaars nog éénmaal haar nut zou bewijzen. Christophe zou als wederdienst te voet naar de Lourdesgrot in Oostakker trekken. En zo geschiedde.

Op zaterdag 15 juli vertrekt Christophe om 08u00 's morgens, getooid in wit en zwart, aan het Pierre Cornelisstadion voor een wandeltocht van bijna 30 kilometer. Via Hofstade gaat het traject langs de Markt in Lede. Vervolgens wordt via Wanzele en Serskamp richting de Markt van Wetteren gestapt. Tenslotte zullen Laarne en Destelbergen doorkruist worden om te eindigen aan de Lourdesgrot in Oostakker.

Vermits Christophe geen geoefend wandelaar is nodigt hij iedereen uit de Eendracht-familie, die wel van een uitdaging houdt, uit om mee te stappen. Eventueel een stukje van het traject ter morele ondersteuning. Supporters, medewerkers, sponsors, zelfs spelers of oud-spelers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Facebook-event https://www.facebook.com/events/1859878047606816.

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl