Startschot van Levensloop gegeven

maandag 24 september 2018 - 21u23
foto Geert Segers

Zondag werd de Levensloop fakkel doorgegeven van Kortrijk aan Aalst. In de vooravond trok een stoet met de organisatie, deelnemers, clubs, verenigingen en sympathisanten, begeleid door vendeliers en een trommelkorps, doorheen het stadscentrum. Een spelersdelegatie met Jonas Heymans, Matthias Lievens, Mats De Bauw, Frederic Kibassa en Fabio Vandenbossche vertegenwoordigde SC Eendracht Aalst. In het nieuw Administratief Centrum werd de Levensloop vlam overhandigd aan het stadsbestuur en volgden er nog enkele toespraken.

Op zaterdag 6 oktober om 15u00 start de derde editie van de Aalsterse Levensloop. Tijdens een 24 uren durende estafette moeten alle teams minstens 1 wandelende of lopende deelnemer op het parcours hebben. Zo worden fondsen verzameld voor de strijd tegen kanker. Levensloop is geen competitie maar een feestelijk evenement voor alle leeftijden. De klok rond staan er activiteiten en optredens op het programma. De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte. Nieuwe locatie is het stadspark en dus niet langer het Osbroek. Vorig jaar werd maar liefst 248.410 euro ingezameld. De organisatie en het stadsbestuur hopen dit jaar nog beter te doen!

Momenteel zijn er al een honderdtal teams ingeschreven. Wil je met familie, vrienden of collega's ook een team inschrijven? Een gift doen of een andere activiteit organiseren? Surf naar www.levensloop.be/relays/aalst-2018 voor alle info. De "Vechters", mensen die kanker overwonnen hebben of momenteel nog in behandelng zijn, zijn de absolute eregasten. Zij kunnen zich eveneens aanmelden via de website.

Foto's: Kenneth Demaret, Geert Segers

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres