Benefietmatch 1 november: nieuwe namen!

woensdag 17 oktober 2018 - 19u12
Christophe Stienlet en Peter Van der Heyden staan binnenkort tegenover mekaar

De elftallen voor de benefietwedstrijd van donderdag 1 november krijgen stilaan vorm. De Bekende Vlamingen konden al rekenen op DJ Da Rick, zanger Yoeri Mellaerts (The Voice), Michiel Callebaut (VTM Kids) en Martijn Debbaut (Belgisch kampioen panna). Aan dat lijstje werd acteur Christophe Stienlet (Schuif Af, Foute Vrienden) toegevoegd! Ook Tim 'Timtation' Wauters trekt de voetbalschoenen aan. De Aalstenaar was één van de opvallendste deelnemers uit de laatste Temptation Island. De vzw STISA brengt ook 2 Vlaams Parlementsleden uit Zottegem mee om Eendracht weerwerk te bieden. Kurt De Loor (SP.A) is de populairste Zottegemse politicus, Matthias Diependaele (NVA) mag er binnenkort de burgemeesterssjerp aantrekken.

Op de linkerflank van de Eendracht Aalst All-Stars mogen we ex-Rode Duivel Peter Van der Heyden verwachten! In de vuurlinie zal onze voormalige aanvalsleider Arnold Nguekam zijn opwachting maken. Ook Kristof Kestens en Kristof De Saedeleer trekken het Eendracht-shirt nog eens aan. Predrag Filipovic, Olivier Lamberg, Jules Mandiangu en Theo Zakkas hadden eerder reeds hun deelname bevestigd. Beide teams worden in de komende 2 weken nog vervolledigd.

Er wordt op 1 november gevoetbald ten voordele van STISA. De organisatie zet zich al 9 jaar in om ernstig zieke kinderen van nieuw speelgoed te voorzien. Het project dit jaar is er één voor de kinderen van De Kade/Spermalie te Brugge, die kampen met gehoorproblemen, psychosociale problemen of een communicatieve beperking. De tickets van 5 euro (ook steunkaarten) zijn in voorverkoop te verkrijgen op het clubsecretariaat, de jeugdkantine op Zandberg of via de vzw STISA. Wie een kaart koopt, maakt op die donderdagavond kans op een televisie of een gesigneerd Eendracht-shirt!

Iendrachters, Aalstenaars en sympathisanten: allen op post!!!

www.facebook.com/events/2241217389430366

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres