VEA's zetten zich in voor goede doelen

vrijdag 19 oktober 2018 - 07u01
Enkele van de VEA's met hun mascotte Sjalotje

Op het eerste Bal van de Voorzitter vorig jaar werd de nieuwe vzw Vrouwen Eendracht Aalst voorgesteld. Niet te verwarren met onze voetballende Eendracht Aalst Ladies. VEA is een warm initiatief van een aantal vrouwelijke Eendracht-supporters om samen goede doelen te steunen.

Bijna een jaar later zijn de VEA’s in hun opzet geslaagd. Met de eerste reeks lidkaarten en giften kon 2.500 euro ingezameld worden voor vzw De Caspers, de sportclub voor jongeren met een beperking én een G-voetbalteam onder de vlag van SC Eendracht Aalst.

Met de opbrengst van een georganiseerd moorddiner kon een nieuwe cheque van 2.500 euro overhandigd worden aan de vzw BiJeVa. De organisatie van Anny De Windt zet zich al jarenlang in voor kansarme kinderen.

Naast een bijdrage voor de vzw Charlie & Lola, die het dierenwelzijn in en rond Aalst wil opkrikken, hebben de VEA’s zich binnen de club ook gericht tot families van jeugdspelers die het niet breed hebben. Zo werd er voor het seizoen 2018-2019 een bijdrage gestort.

De VEA’s, die momenteel 95 leden tellen, willen graag op hun elan doorgaan. Wil je lid worden van de vzw Vrouwen Eendracht Aalst en mee de goede doelen ondersteunen? Dit kan door € 50 over te schrijven naar het rekeningnummer BE33 7370 4752 0646 (vzw VEA).

Noteer alvast zaterdag 16 februari 2019: dan staat het volgende event gepland van de Vrouwen Eendracht Aalst, ten voordele van de Foundation Jana De Koker.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres