De Witte Mars vrijdag om 20u00

dinsdag 06 november 2018 - 07u18
Photo News

Vrijdag 9 november om 20u00 wordt er een Witte Mars georganiseerd in Aalst voor de slachtoffers van terreur, zware misdaden en tegen falende justitie, doofpotoperaties en gebrek aan slachtofferhulp.

De filmen 'Niet schieten' van Stijn Coninx maakt veel emoties los. Vrijdag 9 november is een symbolische dag, want het zal exact 33 jaar geleden zijn dat de laatste en bloedigste aanslag van de Bende van Nijvel aan de Delhaize in Aalst plaatsvond. Het is een schande dat daders en opdrachtgevers nog steeds niet gekend zijn.

De Witte Mars zal om 20u00 vertrekken op de Aalsterse Grote Markt en er wordt ondere andere een tussenstop gemaakt op de parking van de Delhaize. Het is intussen een nationale mars geworden. Immers ook de nabestaanden en familieleden van de slachtoffers van Dutroux en de aanslagen in Brussel komen meestappen om hun solidariteit te betuigen. Elke dag komen er nieuwe namen bij.

Omdat ze niet over alle contactgegevens beschikken en de wet op de privacy moeten respecteren nodigt het Witte Marscomité via de media iedereen die slachtoffer is of familieleden van harte uit op de Witte Mars in Aalst.

Meer info: Michel Markey (coördinator), 0478 585 485.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres