Foto- en signeersessie met Tessa Wullaert!

woensdag 20 maart 2019 - 10u53

Niemand minder dan Tessa Wullaert komt zondag naar de Eendracht Aalst Vrouwendag en zal de aftrap van de wedstrijd tegen Knokke geven. Dat zal ze doen in het gezelschap van onze Ladies kapitein Lisa Jacobs, Miss Exclusive Caro Van Gorp, het nieuwe BOBO gezicht Chantal van Beek en Nick De Jonge van Controverse (wedstrijdsponsor), het gloednieuwe restaurant op Golfclub De Kluizen.

Tessa Wullaert (26) wordt beschouwd als de beste Belgische voetbalster van haar generatie. In januari won de West-Vlaamse voor de tweede maal de Gouden Schoen. Ze telt 75 caps en 39 doelpunten voor de Red Flames. Vorige zomer maakte Wullaert de overstap van Wolfsburg naar Manchester City.

Er zal zondag tussen 14u00 en 14u30 een foto- en signeermoment met Tessa georganiseerd worden in de clubkantine (via de trap naar het secretariaat). Voor de wedstrijd heeft iedereen, op vertoon van zijn ticket of abonnement, toegang tot de clubkantine.

Bekijk het volledige programma van de Eendracht-vrouwendag nog eens via deze link. Alle dames kunnen zondag hun gratis ticket voor het vrouwenvak (zittribune E) afhalen op het secretariaat.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres