Extra signeersessie op 18/01 bij Utopia!

zaterdag 04 januari 2020 - 18u00
Foto Utopia - Gert Swillens

Er komt een extra signeersessie voor het jubileumboek '100 jaar Eendracht Aalst', dat een succesvolle lancering kende. In samenwerking met Utopia brengt de club op zaterdag 18 januari tal van bekende namen samen in de nieuwe stadsbibliotheek, die al verkozen werd tot beste bib van Vlaanderen en Brussel.

Tussen 14u00 en 15u30 zal je in het mooie atrium jouw exemplaar kunnen laten signeren door Jan Van Poelvoorde, Maurits De Schrijver, Johan Dierickx, Erwin Verpeten en Jean Arnolis (clubiconen uit de jaren 60 en 70), Olivier Lamberg, Kris Temmerman en Stefan Van Riel (uit het Europese elftal van 1995), Jan Ceulemans (hun coach), Wouter Moreels en Klaas De Rock (die de club aan de laatste promoties hielpen in 2011 en 2017). De damesploeg wordt vertegenwoordigd door voormalig succescoach Gunther Bomon en Marijke Callebaut. Stuk voor stuk schreven ze mee aan de geschiedenis van Den Iendracht. Auteur Jan Van Lijsebeth zal eveneens van de partij zijn.

Wie het prachtige eeuwboek nog niet bemachtigd heeft, kan ter plaatsje eentje aanschaffen. De prijs van het boek bedraagt 35 euro. Betalen met bancontact zal mogelijk zijn. Voorintekenaars kunnen op de signeersessie hun exemplaar afhalen, voor wie dat nog niet gedaan heeft.

Wanneer? Zaterdag 18 januari van 14u00 tot 15u30
Waar? Utopia 1, 9300 Aalst (aan de Graanmarkt)

Iedereen van harte welkom!

Tip: Combineer de signeersessie met een footlunch of wedstrijd van onze Eendracht Aalst Ladies tegen Zulte Waregem in het Pierre Cornelisstadion.

Iendracht veroit!

Ga naar het Facebook-event

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres