Steun onze jeugdwerking! #DwarsDoorBelgië

maandag 22 juni 2020 - 20u19
Steff en Lenny maken zich op voor een tocht Dwars door België

Supportersclub Onion Boys 17 zet een actie op het getouw ten voordele van onze jeugdwerking. Twee van hun leden, Steff Van Boven en Lenny Bassleer, willen vanaf woensdag 15 juli in één week van Aalst naar Virton proberen wandelen en op die manier geld inzamelen.

Iedereen kan zijn steentje bijdragen op één van de volgende manieren:

  • Via een GoFundMe-pagina kan je met een kredietkaart een donatie doen
  • Je kan ook een gift doen per overschrijving naar het rekeningnummer van de Onion Boys (BE25 1431 1097 5882), met als mededeling "Jeugd"
  • Of je kan jou engageren voor een sponsoring per kilometer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dat laatste doet de supportersclub ook zelf. Voor elke gewandelde kilometer maken ze 1 euro over aan de actie.

Als Steff en Lenny slagen in hun opzet zal er meer dan 300 kilometer op hun teller staan. De tocht die ze willen volgen zal hen onder meer langs Floreffe, Rochefort en de wandelroute Dwars door België brengen. Overnachten tijdens deze 8-daagse doen ze in gastenkamers of op kampeerplaatsen. Beide supporters zijn geoefende wandelaars, zo was Lenny al Europees kampioen ultrawandelen voor -30-jarigen. Finishen willen ze doen bij de vrienden van Café Chez Neuch in Virton, waar ze al verschillende feestjes hielden als Den Iendracht er ging spelen. 

De opbrengst van de actie gaat naar de vzw Eendracht Aalst Jeugd.

Succes Steff en Lenny!

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres