Kom naar de Zomerbar@Zandberg!

zaterdag 27 juni 2020 - 13u14

De jeugdwerking van SC Eendracht Aalst opent tijdens de maanden juli en augustus haar Zomerbar@Zandberg! Je kan er op vrijdagavond, zaterdag en zondag komen genieten van onder meer cocktails, gins, sangria of een fris pintje, vergezeld van zomerse muziek. Maar er is meer: heerlijke ijscoupes (dame blanche, aardbeien, brésilienne, banana split), een kinderijsje en ook spaghetti of croque monsieur.

Fietsen en wandelen zit in de lift deze zomer. In onze nabije omgeving kan je verschillende mooie tochten maken: FaluintjesstreekLeirekensroute, Hopperoute, PiKANTe fietsrouteAalsterse mountainbikeroute, Abdij van Affligem enz.

De zomerbar werd coronaproof gemaakt. Alle tafels, zowel binnen als op het terras aan het kunstgrasveld, staan netjes gespreid. De ingang bevindt zich langs de straatkant, waar handgel voorzien is. 

Speciaal voor de wandelaars en wielertoeristen openen we op zondag al vanaf 09u. Sluitingsuur gedurende de dag is afhankelijk van de opkomst. Er is ruime parkeergelegenheid voor fietsen en auto's. 

Openingsuren juli/augustus:

  • Vrijdag: 17u-01u
  • Zaterdag: 14u-01u
  • Zondag: 09u-???

Bij de start van de zomervakantie openen we de deuren al op woensdag 1 juli en donderdag 2 juli, telkens vanaf 18u.

Steun de jeugdwerking, die het eveneens hard te verduren kreeg tijdens de coronacrisis, en breng een bezoek aan de Zomerbar@Zandberg!

Ontdek ook alles over de steunactie van supportersclub Onion Boys 17 via deze link.

Volg onze Zomerbar@Zandberg via Facebook: https://www.facebook.com/events/834219373774776

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres