Onderhoud veld gestart

vrijdag 17 mei 2013 - 11u48

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Eendracht Aalst heeft een contract afgesloten met de firma Krinkels NV uit Londerzeel. Bedoeling is het speelveld optimaal te krijgen tegen de start van de oefenwedstrijden. Het bedrijf is meteen aan de slag gegaan.

Professionele firma onderhoudt grasmat.

Naast de sportieve voorbereidingen moet er ook volop gewerkt worden aan de extra-sportieve zaken. Los van het stadion wordt nu het voetbalveld onder handen genomen. Er werd een contract ondertekend tussen Eendracht Aalst en Krinkels NV. Krinkels is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van diverse sportvelden. Ze bleven alvast niet bij de pakken zitten en stonden reeds woensdagochtend op het veld van het Pierre Cornelisstadion. Voor het opknappen van het terrein zullen ze de volgende technieken toepassen:

  • Uitvlakken, zeg maar het egaliseren van het veld.
  • Vertidraineren door middel van een vertidraineermachine: een dieptebewerking (20-40cm) waarbij pinnen de bodem doorprikken en lichtjes loswikken
  • Bezanden van het veld als verbetering van de bodemstructuur. De toplaag functioneert als een soort vilt dat water, voedingstoffen en lucht doorlaat.
  • Doorzaaien van de grasmat door het gebruik van een speciaal ontwikkelde machine hiervoor, “Vredo Sport serie”. De zaaimachine brengt het zaad op de juiste diepte en afstand in de grond. Hierdoor komt het meteen in contact met de bodem. De aandrukrol achteraan zorgt dat de losliggende gebieden aangedrukt worden.

Dankzij deze werken zal ons eerste terrein, en ook de terreinen op Zandberg er tijdig prima uitzien en klaar liggen voor een hopelijk mooi voetbalseizoen. 

{gallery}/foto/2013-2014/varia/2013-05-15-onderhoud-veld/copyright{/gallery}

 

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres