3 - 9 Jong Lede Eendracht Aalst

zondag 26 januari 2020 - 15u00
Voorbereiding

VOORBESCHOUWING

Het vrije weekend dat volgt wordt ingevuld met een oefenwedstrijd op het veld van Jong Lede, nu zondag 26 januari om 15u00. De inkom bedraagt 5 euro.

Selectie

De selectie voor deze wedstrijd is momenteel nog niet beschikbaar.
WEDSTRIJDINFO
 • Speeldag: #9
 • Stadion: Sportcomplex Ommegang
 • Adres: Ommeganglaan, 9340 Lede

WEDSTRIJDVERSLAG

In de oefenwedstrijd bij Jong Lede kon een efficiënte thuisploeg tot een kwartier voor affluiten gelijke tred houden op het scorebord. Toen vond het duo De Neve-Dekuyper het welletjes en werd het nog 3-9.

Samuel Fabris was nog niet volledig hersteld van buikgriep en bleef langs de kant. Ken Van Den Berghe maakte zijn wederoptreden. Zeb Van Gerven was vandaag het sluitstuk van dienst.

Ladrière opende na acht minuten de score toen hij zijn traptechniek etaleerde op vrijschop. Zowel Razzi als Wantens konden daarop een bal onderscheppen en oprukken maar hun schoten werden gepareerd. Voorbij het halfuur kwam Lede uit het niets op gelijke hoogte. Mendoza draaide een vrijschop naar de tweede paal die onaangeroerd in doel verdween. De Ajuinen wilden snel reageren maar een kopbal van Burssens ging net naast en Mitu liet na om een cadeautje van de thuisdefensie in ontvangst te nemen. Het brak Eendracht zuur op want na een knap uitgespeelde tegenaanval stond het 2-1 voor Lede langs Joos.

Bij de rust bleef Ladrière met een hamstringblessure in de kleedkamer. Er volgde enkele minuten later nog meer onheil toen Wantens na een duel met een knieblessure van het veld moest geholpen worden. Na de herneming schoot Mitu rakelings naast. Cocchiere was wel trefzeker toen hij werd aangespeeld in de box. Bart Van Renterghem voerde op het uur nog vijf wijzigingen door. Het was Lede dat via Pieren opnieuw verrassend op een 3-2 voorsprong kwam.

Onder impuls van De Neve, en met Dekuyper als afwerker, zette Eendracht in het laatste deel van de wedstrijd orde op zaken. De druk werd opgevoerd en Dekuyper zorgde voor de 3-3 gelijkmaker. Met een uitstekende lange bal lanceerde belofte Belesi De Neve die er 3-4 van maakte. Ook een andere youngster liet zich opmerken. Een gretige De Vriendt kon zich op links doorzetten en Dekuyper op een schoteltje de volgende treffer aanbieden. De doelpunten volgden mekaar nu in sneltempo op. Deze keer sneed Dekuyper door de Leedse defensie en bediende hij De Neve. Toen Dekuyper zich goed wegdraaide, zette hij Van Den Eynde op weg naar 3-7. Tussendoor trof Manuel Mbola de paal. De honger was nog niet gestild. In de slotminuten kopte Dekuyper nog tweemaal raak. Eerst op een indraaiende voorzet van Van Den Eynde, vervolgens na een actie tussen Geenens en De Neve.

Veel doelpunten dus in het treffen tussen Jong Lede en Eendracht Aalst. Al wordt het vooral afwachten naar de ernst van de blessures bij Wantens en Ladrière. Wellicht wordt het nog meer puzzelwerk voor de thuiswedstrijd van volgende zondag tegen ASV Geel. De Neve, Van Den Eynde en Dekuyper ontbreken al door schorsing. Supporters allen op post!

WEDSTRIJDGEBEURTENISSEN
 • 8' Ladrière 0-1, 35' Mendoza 1-1, 44' Joos 2-1, 56' Cocchiere 2-2, 61' Pieren 3-2, 68' Dekuyper 3-3, 75' De Neve 3-4, 78' Dekuyper 3-5, 79' De Neve 3-6, 83' Van Den Eynde 3-7, 86' Dekuyper 3-8, 90' Dekuyper 3-9.
 • Van Gerven
 • Geenens
 • Mertens (60' Ryckaert)
 • Burssens
 • Wantens (48' De Vriendt)
 • Van Den Berghe (60' Belesi)
 • De Coninck
 • Razzi (60' Van Den Eynde)
 • Mitu (60' Manuel Mbola)
 • Ladrière (46' De Neve)
 • Cocchiere (60' Dekuyper)

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres