KFC Mandel United

1 - 0

zondag 30 augustus 2020 16U00

Eendracht Aalst

KFC Mandel United

1 - 0

Eendracht Aalst

zondag 30 augustus 2020 16U00

De voorbeschouwing voor deze wedstrijd is momenteel nog niet beschikbaar.

Voor de bekercampagne van start gaat, trok Eendracht nog naar het kunstgras van Mandel United voor een onderling oefenduel.

In een kalme openingsfase tekende De Neve voor de eerste doelpoging. Zijn afstandsschot verdween echter naast doel. Aan de overkant was er dan weer een vlijmscherpe tackle van Burssens nodig om Dhondt een schietkans te ontnemen. Even kwam Eendracht goed weg toen Vanhaecke doelman Figys omspeelde maar vergat om de trekker over te halen.

Voor het overige werd er weinig weggegeven. Anderzijds is het ook zo dat wit-zwart zelf ook amper voor gevaar kon zorgen. Wantens probeerde het van ver maar Laleman maakte de knal onschadelijk. Net voor de rust kwam de bal bij De Neve terecht. De kapitein was echter te verrast en besloot van dichtbij misschien iets te overhaast over.

Zes nieuwe namen begonnen aan de tweede helft. Droesbeke maakte zijn debuut tussen de palen en er was ook het wederoptreden van Dekuyper.

Al snel moest Laleman met een goede reflex uitpakken om Cobos Copado van een doelpunt te houden. De thuisploeg prikte tegen via Pyck, die de paal trof, en Lorthiois, die zijn schot gered zag worden door Droesbeke. Even later was het dan toch prijs voor de fusieploeg. Mestdagh werd voor doel afgezonderd en werkte keurig af (1-0).

Mestdagh kwam net te laat om zijn tweede treffer binnen te glijden en Brouckaert vond Droesbeke op zijn weg. Na een licht contact met Fabris ging diezelfde Brouckaert wel heel graag liggen en de bal ging op de stip. Droesbeke koos de goede hoek en redde de strafschop van Mezine!

De match werd bitsiger en de scheidsrechter, die de pedalen stilaan helemaal kwijt was, duwde zowel Fabris als Cobos Copado een rode kaart onder de neus. Eendracht moest zo nog een kwartier met negen verder. Callens en Santens kwamen nog even dreigen maar in de slotminuut werd het ei zo na nog gelijk. Burssens kopte raak na een vrije trap van Wantens maar werd afgevlagd door de lijnrechter.

video

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • Cleemput Isol
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
  • Joma
Toegevoegd aan winkelmandje