Eendracht en Overijse houden mekaar in evenwicht

Eendracht en Overijse houden mekaar in evenwicht Eendracht en Overijse houden mekaar in evenwicht

Dinsdagavond hebben Eendracht Aalst en Tempo Overijse in een oefenpot 1-1 gelijkgespeeld. Het was voor Tom De Cock een prettig weerzien met zijn vorig team dat nu geleid wordt door Ewen Verheyden. Na twintig
minuten opende Andries Claes de score voor de bezoekers. De beste kans in de eerste helft was voor Cédric Mitu maar hij raakte niet voorbij Dries De Boodt. Tijdens de rust werden er een hele reeks wissels doorgevoerd. Belofte
Mouad Emhandi liet eerst de gelijkmaker nog liggen maar zette dat snel recht na een vrijschop van Wannes Van Tricht. Beide ploegen gingen nog op zoek naar de zege maar zonder succes.