Voor elke thuiswedstrijd kan je met familie, vrienden of zakenrelaties in “Restaurant Eendracht” genieten van heuse topgastronomie aan een betaalbare prijs. U wordt in een klassevol kader ontvangen een kleine drie uur voor de start van de wedstrijd. Tijdens de rust geniet U van koffie of thee met zoetigheden. Na het laatste fluitsignaal start onze huis-DJ de afterparty met ambilight!

Onze nieuwe chefs Filip Van Malder (Food, Tastes & more) en Jurgen Cooman (Traiteur Jurgen) hebben een VIP-formule uitgewerkt. De verfijnde gerechten worden ter plaatse bereid met dagverse en seizoensgebonden producten. Kinderen tot en met 12 jaar eten mee aan de helft van de prijs.

E.Aalst – RC Hades Hasselt (26/09, 12u)

VIP-formule

Amuses

Tartaar uit het water (tartaar van zalm)

Iberico met bloemkoolstructuren

Wit en zwart (dame blanche 2.0)

Koffie/Thee

€ 65 (incl. btw/wedstrijdticket)

 

U kan makkelijk online reserveren voor de VIP-formule via het formulier op onze clubwebsite of via [email protected].

Jouw tafel boeken kan tot 4 dagen voor de wedstrijd.

* Beide chefs hebben Aalsters bloed door de aders stromen. Jurgen Cooman is bekend uit de carnavalswereld en veroverde de prinsenscepter in 2009. Filip Vanmalder, die nog actief was als opleider in onze jeugdwerking, deed tijdens en na zijn deelname aan “De Beste Hobbykok van Vlaanderen” unieke ervaringen op aan de zijde van Peter Goossens, Sergio Herman en Wout Bru. Hij ging zich verdiepen in de keuken van nog meer topchefs en haalde zijn inspiratie ook uit vele culinaire reizen.

Conversal

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje