Eendracht Ladies naar volgende bekerronde

Eendracht Ladies naar volgende bekerronde Eendracht Ladies naar volgende bekerronde

Afgelopen weekend zijn de Eendracht Aalst Ladies (1e nat.) aan hun bekercampagne begonnen met een verplaatsing naar KSV Sottegem (2e nat). De Ajuinen zetten van bij het wedstrijdbegin meteen druk maar
twee tegenaanvallen leverden evenveel doelpunten op voor de thuisploeg. Nadat twee doelpunten van ‘den Iendracht’ om twijfelachtige redenen afgekeurd werden kon Tiany Andries (overgekomen van Anderlecht) voor de rust nog de
2-1 aansluitingstreffer aantekenen.

Dirk Decoen bracht met Annelies Van Den Steen aan de rust extra aanvalskracht in het team. Het was ook de topschutter van vorig seizoen die de bordjes terug in evenwicht bracht. De
Ladies waren gelanceerd. Doelpunten van Nina Vindevoghel en Francesca Van Oudheusden zorgden voor een 2-4 overwinning en de kwalificatie voor de vierde ronde. Daarin wacht een thuiswedstrijd tegen het Antwerpse Maria-Ter-Heide
(2e nat.), dat eersteklasser Svelta Melsele uitschakelde. Maar eerst moet de nul van de tabellen in de competitie. De Eendracht Aalst Ladies ontvangen zaterdag Tienen, de voorbije seizoenen nog aan de slag in de Super League.
Supporters op post om 15u00 in het Pierre Cornelisstadion! (gratis toegang voor abonnees van het herenelftal)

E.Aalst Ladies: Maes, Vanderbiest, Dewinter (63′ Lerinckx), Vindevoghel, De Kegel, De Smedt, Scevenels (46′ Van
Den Steen), Vanhooren (73′ Galle), Van Oudheusden, Andries, Baudewijns.

Doelpunten: 1-0, 2-0, 2-1 Andries, 2-2 Van Den Steen, 2-3 Vindevoghel, 2-4 Van Oudheusden.